+90 212 567 92 65 gencler@genclercanta.com

2021 Sonbahar Kış Çanta Trendleri

2021 Sonbahar Kış Çanta Trendleri

Sizlerle bu yazımızda benzersiz tasarımlar ve yeni Trendler ile 2021 sonbahar kış çanta Trendlerini ve sonbahar kış koleksiyonlarında ön planda olan çanta modellerini birlikte keşfedeceğiz.

Estetik görüntüsüyle gözleri ışıldatan bir çanta bütün stil kurallarını baştan sona tek başına alt üst edebilir. Modası kolaylıkla geçmeyen bu çanta modelleri birçok moda ürünün aksine farklı yönleriyle en iyi yatırım araçları arasında yerini korur. Kıyafetler bazı zamanlarda anı kurtarsa dahi kaliteli çantalar her zaman değerini korumaktadır.

Yıllar geçmiş olsa dahi değerinden herhangi bir şey kaybetmeyen çantalar model ve kalıpları bakımından kullanışlı olan bir çanta tercihi yapıp Trendlerin arka planında kalmayıp farklı stiller tasarlayabilirsiniz. Benzersiz tasarımların yanında, klasik modellerin yardımıyla yapılan doku, baskı, kemer ve detaylarıyla farklı bir hale gelen çantalar 2021 sonbahar kış sezonunun Trendlerini belirlemektedir.

Tasarımcılar çantalar söz konusu olduğunda bazı geleneksel motiflerden vazgeçmese bile yeni tasarımlar benzersiz Trendler ile harmanlanıp stillerin birçoğuna hareket katmakta.

Moda Sırt Çantaları

2021 Sonbahar Kış Sezonunda En Çok Tercih Edilecek Çanta Modelleri

1. Zincir Saplı Çanta Modelleri

Zincir askıları kalın olan bu çantalar ön plandadır. Detayları dışında sade bir görüntü ve tasarıma sahiptir. Minimal bir stille ön planda olan bu çanta tercih edilmesi gereken çanta modellerinden biridir. Spor kombin tercih edenlere hareket katmak için tercih edilebilen modellerin arasında yer almaktadır.

 

ilginizi çekebilir : Toptan Sırt Çantası İmalatçıları

2. Püsküllü Çanta Modelleri

Püsküllü çanta modelleri her sezon olduğu gibi bu sezonda moda sahnesinde ve Trendlerde yerini korumaya devam etmektedir. Kıyafetler ve çantalardan her alanda Trend haline gelen bu detayları çantalarda tercih etmek kontrol kolaylığı bakımından oldukça mantıklı bir seçenektir.

3. Kürklü Çanta Modelleri

Kürklü çanta modelleri kış aylarının vazgeçilmezi olan Shearling kabanların eşliğinde tercih ediliyor. Süet olan çantaların detaylarında ve kayış formunda gövdelerinin kaplamasında tercih edilen sıcak dokular soğuk günlerde içinizi ısıtacak.

4. Kapitone Çanta Modelleri

Her sezonda Trend haline gelen bu çanta modelleri 2021 sonbahar kış sezonunda yumuşak dokusuyla Trendlere girmeyi başardı. Yeni sezon koleksiyonları içinde yer alan kapitone çanta modellerini sergileyen bazı markalar şunlardır; Valentino, Burberry, Chanel, Moncler.

5. Mini Çanta Modelleri

Mikro boyutlarıyla birlikte içine ne koyacağınıza karar vermekte zorlandığınız süs çantası niteliğinde taşıdığınız minimal bir tasarıma sahip olan bu çanta modelleri bütün yıl Trendlerde yerini alacak gibi görünüyor. Chloe, Dries, Van Noten pistlerinde farklı biçimlerde ve tarzlarda görülebilen çanta modelleri bozuk para cüzdanlarına benzeyen cinsiyle birlikte büyük çantalar ile birlikte tercih edilebilir.

 ilginizi çekebilir : 2021 Sırt Çantası Fikirleri

6. Clutch Vintage Çantalar

Metal klipsi bulunan clutch çanta askılı ve omuz altı modelleriyle tüm zamanlara meydan okur bir nitelikte. Miu Miu, Celine, Erdem, Paco ve Rabanne pistlerinde vintage tarzını yansıtan küçük ve büyük boylardaki bu çantalar sadece abiyelerin yanında kullanılmıyor.

7. Şişe Çanta Modelleri

Sağlık için su tüketimine özen gösterdiğimiz her geçen gün, farklı tasarımlarıyla pet şişe tüketiminin azalmasına katkıda bulunan şişe çanta modelleri podyumlarda yerini almaya başladı.

8. Patchwork Çanta Modelleri

Pandemi döneminden sonra önem verilen geri dönüşüm çalışmaları, eski koleksiyonların değerlendirilmesi konusunda birçok tasarımcının güçlenmesine olanak tanıdı. El yapımı olan patchwork çanta modelleri oldukça renkli ve desenli stilleriyle podyumların vazgeçilmez Trendleri arasına girmeyi başardı.

9. Tote Çanta Modelleri

Küçük olan çanta modellerini sevmiyorsanız ve kendi tarzınıza uygun bulmuyorsanız, orta ve büyük boylardaki 2021 sezonunun çanta Trendlerinde Tote çantalarda bulunmaktadır. İkon haline gelen modelleri minimal tasarım seven moda tutkunlarının Markajında yer alıyor.

 ilginizi çekebilir . 2021 Kadın Çanta Modası

 

 

Bu gönderiyi paylaş


BİZE ULAŞIN