+90 212 567 92 65 gencler@genclercanta.com

2021 BAYAN ÇANTA MODELLERİ 

2021 BAYAN ÇANTA MODELLERİ 

Bayanların vazgeçemedikleri aksesuarlar arasında ilk sırada yer alan çantalar 2020 yılında da bir birinden farklı renk ve model ile tasarlanıp bayanların tercihine sunuluyor. Bu sezonda en fazla yer verilen detayların başında metal ayrıntılar ve boncuklar gelmektedir.

Bayanların vazgeçemedikleri aksesuarlar arasında ilk sırada yer alan çantalar 2020 yılında da bir birinden farklı renk ve model ile tasarlanıp bayanların tercihine sunuluyor. Bu sezonda en fazla yer verilen detayların başında metal ayrıntılar ve boncuklar gelmektedir. Günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmış olan çantalar olduğu gibi gece kıyafetleriniz ile de tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacak şekilde şık tasarımlar bulunmaktadır. Kombininizin en önemli ve özel tamamlayıcısı olan çantalar tarzınızı ortaya koymanızda çok önemli bir etkiye sahiptir. 2020 çanta modelleri arasında en fazla yer alan modellerden birisi de zincir askılardan oluşan çantalardır. Özellikle genç kesimin sıklıkla tercih ettiği zincir çantaların yanında sadece askısının bir bölümünde zincir detayı bulunan çantalara da yer verilmiştir. Özellikle giyim sektöründe görmeye alışkın olduğumuz çiçek desenli, çizgili tesettür elbiseler ve tuniklerden sonra üzerinde çiçek ve değişik desenler bulunan çantalar da 2020 de özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olacaktır. Yeni sezonda çantalarda özellikle kırmızı renge çok fazla yer verilmiştir. Kırmızının yanında gümüş ve gri tonlarda çanta tasarımında bu sezon çok fazla yer alan renkler arasında gelmektedir.

ilginizi çekebilir :  toptan bayan çanta modelleri

 

2021 İlkbahar Yaz Çanta Trendleri 

Geçtiğimiz yıllarda hasır ve örgü çantalar sıklıkla görmeye alışkın olduğumuz türler arasında ilk sırada yer almıştı. Kısacası 2019 a bu hasır ve örgü çantalar damgasını vurmuştu diyebiliriz. Bu sezon da bu çantalarda yapılan ufak değişiklik ve yeniliklerle tasarlandığını söyleyebiliriz. Yapılan küçük dokunuşlarla daha estetik bir hal alan bu hasır ve örgü çantalar yaza daha çok yakışacak. Bu sezonda daha büyük çantalara yer verilmektedir. Kullanımı kolay ve rahat olan bu çantalar özellikle günlük kullanımlarınızda size kolaylıklar sağlayacaktır.

Kişisel eşyalarınızı yanınızda taşıma kolaylığı sunan çantalar ayrıca şık ve estetik yapıları ile kıyafetlerinizi tamamlayan en güzel aksesuar olma özelliği göstermektedir. Bu nedenle çanta seçiminde fonksiyonel olmasının yanında şık ve estetik olmasına da özen gösterilmesi gerekmektedir.

Göz Kamaştıran Çanta Modelleri

2021 de tasarımlarıyla göz kamaştıran çanta modelleri ile sadece yanınızda kişisel eşyalarınızı taşımakla kalmayıp tarzınıza hoş bir hava da katmayı başaracaksınız. Ayrıca kadınların özel gecelerde şık ve farklı görünmeleri için birbirinden farklı ve şık abiye çanta modelleri de bayanların beğenisine sunulmaktadır. Oluşturacağınız kombinde şık ve doğru bir ayakkabı seçimi ile çok hoş bir görünüm sağlanmış olacaktır.

2021 çanta trendleri arasında yer alan baskılı ve logolu çanta seçenekleri ile günlük kullanılan çanta seçenekleri arasında en fazla tercih edilen çanta modelleri olmuştur. Ayrıca dayanıklılık ve kalite arayanlara tavsiye edilen modeller arasında bu baskılı ve logolu çantalar yer alır. Kullanıcısına pratik kullanım kolaylığı sunan baskılı ve logolu çantalar özellikle yaz aylarında kombininizi tamamlayacak en güzel unsur olacak şekilde tasarlanmıştır.

Her yaşa ve zevke hitap edebilecek özelliklere sahip olan çantalar bu yılda göz kamaştırmaya ve şıklığınıza şıklık katmaya devam ediyor. Çok farklı model ve desende tasarlanan çantalar gerek günlük yaşamda gerekse şık gece davetlerinde yanınızdan ayıramayacağınız bir aksesuar olmaya devam etmektedir. Özellikle bayanların önemli bir moda aksesuarı olarak kombinlerinde yer verdikleri çantalar ön gözleri ve içinde bulunan bölmelerle kullanım kolaylığı sunmaktadır. Ayrıca bu bölmeler sayesinde yanınızda bulundurmak istediğiniz eşyaları düzenli olarak yerleştirme imkânı bulacak aradığınız eşyaya kısa sürede ulaşma kolaylığı yaşayacaksınız. Omuza takılan çantaların yanında özellikle spor kullanım için daha uygun olan sırt çantaları da bu sezon hem kullanışlı hem de çok şık tasarımlarla vitrinlerde yerini almaktadır.

Bu gönderiyi paylaş


BİZE ULAŞIN